Cum comand

Toate produsele comercializate de aparateelectrocasnice.ro sunt produse originale si au garantia asigurată de producatori prin unitățile service autorizate din România.

La alegerea clientului, comenzile pot fi efectuate on-line, pe mail (aparateelectrocasnice@yahoo.ro) sau preluate telefonic!


Cum comand?Cumparand online aveti avantajul ca puteti cauta, compara si alege produse la orice ora din zi sau din noapte beneficiind de confortul  propriei case. Ne straduim sa ne asiguram ca va este foarte usor sa faceti cumparaturile online din magazinul nostru. Mai jos va prezentam un ghid pas-cu-pas pentru a face cumparaturile de la aparateelectrocasnice.ro.

ADAUGA IN COS:

Alegeti produsul dorit si faceti clic pe "Adauga in cos".

FINALIZARE COMANDA

Pas 1: COS

Aici puteti modifica cantitătile sau elimina un produs nedorit . Continuati cu completarea detaliilor de livrare a comenzii.

Pas 2: FACTURARE

Completati/ Selectati modalitatea de facturare: Persoana Fizica sau Persoana Juridica.

Va rugam să verificati că datele de facturare sunt corecte inainte de a trece la pasul urmator.

Pas 3: TRANSPORT

Date de livrare: Completati/ Selectati adresa de livrare a produselor. Puteti alege ca livrarea produselor sa se faca la o alta adresa decat a dvs. In tara, transportul/livrarea produselor comandate se va face la cererea clientului, prin orice serviciu de curierat, cu costurile percepute de catre aceste servicii.Plata se face la primirea coletului. Se accepta si ordine de plata.

 

 Pas 4: PLATA

•Ramburs - plata la livrarea produselor;

Pas 5: CONFIRMARE

Confirmati comanda si faptul ca acceptati Termenii si conditiile site-ului.

Pas 6: COMPLET

Se vor afisa detalii despre comanda dumneavoastra.